Koraal Calcium Capsules

Koraal Calcium Capsules

Ginkgo Biloba Capsules 100% Natuurlijk

Ginkgo Biloba Capsules

Natuurlijke Kurkuma Capsules

 Antioxidant voor het immuunsysteem

 Voor soepele spieren en gewrichten

 Bevordert de spijsvertering 

 Curcuma extract in de puurste vorm. 100% Natuurlijk voor de meest effectieve opname in het lichaam.

In stock
€ 15,49

Kurkuma capsules

Kurkuma is de wortel van de plant Curcuma longa. Het wordt ook wel curcuma, geelwortel en turmeric genoemd.

Kurkuma kan ondersteuning bieden aan de bescherming en behoud van de algehele gezondheid. Kurkuma draagt als antioxidant bij aan de bescherming van rije radicalen. Heeft tevens een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. Kurkuma (Curcuma longa) ondersteunt het natuurlijke afweersysteem.

De actieve stof in geelwortel heet Curcumin. Curcumine is een polyfenol-bioactieve stof en kan al in hele kleine dosis de antilichamen activeren en bijdragen aan het immuunsysteem. Wetenschappelijke onderzoekers komen er steeds meer achter dat Kurkuma (Curcuma longa) op tal van andere terreinen goed is voor de gezondheid.

Kurkuma: Curcuma longa

  • ondersteunt de gal en leverreiniging
  • ondersteunt een gezonde darmfunctie
  • ondersteunt het natuurlijke afweersysteem
  • bevordert de spijsvertering
  • antioxidant
  • biedt bescherming tegen vrije radicalen

Voedingswaarde-etikettering

Inhoud 60 stuks

Ingrediënten

Hoeveelheid per capsule: Natuurlijk gedroogde Kurkuma (Curcuma longa): per capsule 300 mg wortelextract – plantaardige capsule 100 mg                        Curcuminoïden 15 mg.

Dosering

Dagelijkse dosis voor volwassenen: 1 capsule  - Indien nodig kunt u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid tijdelijk verhogen naar 2 à maximaal 3 capsules over de dag verdeeld innemen met water. Bij voorkeur voor / tijdens de maaltijd.

*Bij inname van 500 mg per dag draagt kurkuma bij aan soepele gewrichten.

Contra-indicatie: overleg met huisarts indien u geneesmiddelen gebruikt tegen bloedklonters (bloedverdunners), zwanger bent of borstvoeding geeft. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. 

Goed om te weten

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Natuurlijke Kurkuma capsules is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

HACCP gecertificeerd.

Bevatten geen smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers, additieven, kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Zijn gluten, lactose en suikervrij. De capsules zijn plantaardig.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven.

Buiten het bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!