Energie_pakket

Energie - Pakket

Supplementenmannen1

Mannen - Pakket

Vrouwen - Pakket

Unieke combinatie aan supplementen voor de vrouw :

 bij overgangsverschijnselen

 wisselstemmingen, prikkelbare gevoelens

 vrouwelijke hormoonhuishouding 

 voor een normale en regelmatige menstruatie

 organische gebonden vitamines, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, GLA en LA meervoudig onverzadigde vetzuren

In stock
Reguliere Prijs € 49,99 Speciale Prijs € 39,99

Unieke combinatie aan supplementen voor in de overgang en de dagelijkse ongemakken voor de vrouw:

De Kuisboom-Vitex-Agnus-Castus - inhoud 60 stuks

Teunisbloem olie druppels - inhoud 50 ml

Multivitamine Complex  inhoud -30 ml

Deze supplementen zijn toepasbaar bij:

Ongemakken voorafgaand aan/rondom/tijdens de menstruatie, helpt bij wisselstemmingen, bij overgangsverschijnselen, prikkelbare gevoelens, opvliegers etc.

Kuisboom -Vitex agnus-Castus is een kruid dat de vrouwelijke hormoonhuishouding ondersteunt bij de menopauze. Daarnaast bevordert het een regelmatige/normale menstruatie. 

De Teunisbloem olie is koudgeperst en bevat een hooggehalte aan GLA (gamma-linoleenzuur)en LA (linolzuur) meervoudig onverzadigde vetzuren, die bijdragen aan de hormoonschommelingen en menstruatieklachten. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat als teunisbloem olie tijdens de tweede helft van de cyclus wordt ingenomen, het premenstruele syndroom tijdens deze periode kan ondersteunen.

Onze Multivitamine Complex bestaat uit ingrediënten van een mix van natuurlijke plantenextracten, organische gebonden vitamines, mineralen, sporenelementen en antioxidanten.De multivitamine complex compenseert de in ons voedingspatroon ontbrekende vitamines en mineralen. Multivitamine complex is een aanrader voor het hele jaar door, daar het lichaam zelf geen vitaminen en mineralen aanmaakt (uitzondering vit. D door zonlicht).

Dit supplement is in druppelvorm, puur natuur, koudgeperst en heeft een hoog opname capaciteit.

Een unieke combinatie die eraan kan bijdragen de vrouwelijk ongemakken en hormoonschommelingen weer in balans te brengen.

De supplementen zijn 100% natuurlijk zonder geur, kleur of smaakstoffen. Bevatten geen synthetische en kunstmatige toevoegingen. Zijn glutenvrij. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. De capsules en druppels zijn plantaardig.

Dosering

Dagelijks 1 capsule: Kuisboom-Vitex-Agnus-Castus: 20 druppels Teunisbloem olie en 10 druppels Multivitamine Complex

Innemen voor/tijdens een maaltijd. De capsule met water en de andere supplemetne puur op een lepeltje.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten bereik van kinderen houden en donker bewaren.

Voedingswaarde-etikettering

Ingrediënten

Kuisboom-Vitex Agnus-Castus capsules: Vitex blad natuurlijk gedroogd poeder 300 mg - plantaardige capsule 100 mg.

Teunisbloem olie druppels LA Linolzuur 560 mg en GLA gamma-linoleenzuur 65,6 mg per 100 druppels

Multivitamine Complex: Tarwekiem olie (vitamine E) 20 ml - Rozenbottel olie extract (vitamine C) 2 ml - Blauwe bosbes olie extract (Quercetin) 2 ml - Zwarte bessen olie extract 2 ml - Wortel olie extract (bétacaroteen) 2 ml - Selderij olie extract (limonen) 1 ml - Chicorei olie extract 1 ml 

Goed om te weten

Prijs per pakket (bestaande uit 3 supplementen) bedraagt 48,97

Aanbieding voor de 3 supplementen is 39,99 gratis verzending.

Voedingssupplementen zijn geen vervanger voor een uitgebalanceerd voedingspatroon van een gezonde levensstijl, welke bepalend zijn voor onze kwaliteit van leven. Buiten bereik van kinderen en donker bewaren.

Verzending
ColorBlack
ManufacturerVitaminbottle

Levertijd Voor 21.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd met PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld is de levertijd 1-3 dagen. Afhankelijk van de dag waarop uw bestelling plaatsvind.

Kosten Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 3,99. Boven de 35 euro is de verzending gratis!   

post nl Vitaminbottle

 

Beoordelingen
Levertijd

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Levering wordt normaal gesproken binnen 24 uur uitgeleverd via PostNL. Indien een product niet voorradig is en de levertijd langer gaat duren wordt dat binnen 24 uur gemeld. Als u in het weekend besteld op zondag voor 17:00 uur, dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. In België en Duitsland vindt deze levering op dinsdag plaats.


Kosten

Voor bestellingen in Nederland tot 35 euro zijn de verzendkosten 4,95. Boven de 35 euro is de verzending gratis!